Rubrikfantasilös!


Vet man inte vad man ska hitta på och göra en dag kan man alltid fara till stan och göra lite ärenden. Då försvinner dagen i ett nafs och man hinner just inget mer, mer än att gå med hundarna. I dag var en så´n dag. Behövde lite grejer från byggmarknaden såsom skruv och bågfilsblad, tanka bilen, handla lite mat och försöka hitta mumsiga ben till hundarna. Och då har jag ändå inte gjort allt på listan, orkade bara inte fara runt mer. Skulle behöva ta reda på vad jag bör göra med nêsperaträden, det är någon slags ohyra på dom. Frukterna ser inte alltför aptitliga ut och någon äter på bladen. Det skulle vara så kul att få fina frukter och göra lite olika gosaker med dom, men det får bli en annan dag.



Rufus har inte riktigt vågat leka, han gjorde små försök med Loffe men det behövdes inte mycket för att han skulle avbryta. Gathundar lever oftast ett hårt liv, de har inte tid att springa omkring och busa så det brukar ta tid innan de kan slappna av och framför allt lära sig att det är kul att busa. Lilla Vilda har lyckats få igång honom riktigt bra, han gör till och med rusningar i full galopp runt gården. Jag blir så glad att se honom, han börjar lära sig hur kul det är med bus och lek.



Trots ett tidigare hårt liv även för Vilda har hon lyckats behålla sin leklusta, mycket tack vara att det är en stor hund i litet format när hon känner sig trygg, annars är hon en liten fegpropp som kryper ur skinnet när vi möter någon på promenaderna och ibland får hon för sig att jag också är lite ruskig. Men det börjar bli bättre och när hon följer med in till stan går det hur bra som helst. Det är allt en lustig liten dam det där.

Skriv gärna en kommentar, det är alltid roligt att få


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gäster upplever genuint lantliv

Vilket mörker

Finbesök idag